DodoTV gelanceerd

And we’re off. Alle testen achter de rug en het systeem draait op volle toeren en hoe. Full screen HD narrow casting aangestuurd vanuit WordPress. Een unieke combinatie die de workflow van een ondernemer gigantisch vereenvoudigd en een enorme tijdwinst opleveren. Altijd je narrow casting stream up-to-date zonder hiervoor een extra stream te hoeven onderhouden. Al je informatie vertaalt zich met een paar extra klikken naar je social media en naar je TV kanaal hoe gaaf is dat. Super eenvoudig in beheer en werkelijk uniek in de wereld, dit vind je nergens anders.

Daarom zijn wij er ook enorm trots op dat we dit hebben ontwikkeld voor een zeer brede markt. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Youtube video’s full screen in HD kwaliteit, je nieuwsberichten up-to-date met keuze om een specifiek bericht te kiezen, het laatst toegevoegde bericht te tonen of een willekeurig bericht om zo afwisselend te zijn. En deze methode geld ook voor je prijslijsten, vacatures, reviews, video’s, pagina’s, projecten en nog veel en veel meer.

Hardware en software optimaal op elkaar afgestemd maken dit allemaal mogelijk en we zijn momenteel bezig met diverse ondernemers om dit uit te rollen. Deze zullen binnen enkele weken live draaien en zullen we dan ook direct hier tonen. En we gaan door, we ontwikkelen op dit moment allerlei nieuwe features waar iedere gebruiker binnenkort gebruik van kan maken. Hiermee zetten wij een nieuwe norm in de narrow casting markt.

Onzorgen

En we gaan verder. Want als wij iets weten is dat ondernemers ondernemen en dus zeldzaam tijd hebben om zich echt te verdiepen in zaken als online marketing, SEO, bloggen, social media etcetera. Wij bieden ook voor al deze zaken een complete oplossing waardoor je als ondernemer in een keer helemaal klaar bent. We regelen alles voor je en stemmen met jou samen een haalbaar plan op waardoor je goed vindbaar bent voor jouw doelgroep, deze aan je bind en continu op de hoogte brengt van jouw innovaties, nieuws, aanbiedingen en meer.

Ben je nieuwsgierig of het ook wat voor jou onderneming is neem dan contact met ons op, wij zijn gewoon bereikbaar.